Wat?

Bij Basta kun je

  • Holebi-jongeren leren kennen
  • Op café hangen op 2nd wednesday
  •  Naar allerlei activiteiten komen
  • Informatie krijgen over holebi- zijn
  • Openlijk uitkomen voor je geaardheid
  • Wegwijs gemaakt worden in holebi-land
  • Gewoon jezelf zijn

 

2nd Wednesday

Reserveer elke tweede woensdag van de maand in je agenda voor 2nd Wednesday!  Dit is onze maandelijkse café- avond in de bar van het Regenbooghuis. Wij houden er dan de bar open dus kom gezellig keuvelen aan de toog met de barvrouw of –man van dienst, pik de laatste roddeltjes op, kom die nieuwe boots showen, ontmoet nieuwe mensen, stel die schooltaken nog eventjes uit bij pot en pint. Dat alles vanaf 18u30 de hele avond lang.

Activiteiten

Minimum één keer per maand organiseert Basta een activiteit. Wat we doen varieert: in de zomer wagen we ons eerder aan een picknick in het park, een avondje Brussel Bad of bijvoorbeeld een cocktail-avond. De rest van het jaar passeren de cinema, laser shooting, kroegentocht, poker-avond, een activiteiten met een andere holebi- jongerengroepen de revue. We houden natuurlijk rekening met wat de groep graag wil doen. Hou onze kalender in de gaten!

En verder?

Het handige aan naar Basta komen, is dat je na een tijdje een kennissen- en vriendenkring opbouwt. Velen van ons spreken ook nog met elkaar af naast de officiële activiteiten, hangen geregeld samen op café, gaan naar holebi-feestjes...  Basta stopt niet bij de officiële kalender. Kom bij Basta op facebook om al eens te kijken wie nog lid is.

De eerste keer?

Heb je zin om te komen maar voel je je niet helemaal op je gemak bij een groep mensen die je niet kent? Geef je via het contactformulier op voor een Coming- In, dan leggen we je uit wat Basta doet en dan kun je alvast kennismaken met één van de vrijwilligers.

Basta is aangesloten bij

M D W D V Z Z
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

11/10/2017 - 20:00
Basta viert dit jaar zijn 20jarige bestaan en dat willen we in stijl vieren. Daarom wordt de 2nd wednesday van oktober omgebouwd tot een groot verjaardagsfeest met gratis hapjes en drankjes. Iedereen is welkom vanaf 20u in het Regenbooghuis (...